Repeat please! =D

Träning ska vara kul och det händer att man får sig ett gott skratt på gymmet emellanåt…

Idag körde jag lite blandad konditionsträning. Först 30 minuter cykling, sedan 15 minuters promenad för att sedan göra ett löp-test. Hur lång tid tar 2 km nu? För att få lite motivation bad jag Bosse ändra till en skön låt att springa till, ”Welcome to the club” den fanns i 3 olika remixer, ”Ja, men kör på dem då” sa jag. Snäll som han var (trodde jag) så lät han den låten gå under hela testet. Testresultatet blev 13:03.
img_1609
När jag kom tillbaka till receptionen var det ingen där, men han byter väl snart till vanlig slumpmässig uppspelning av musiken igen, tänkte jag. När jag hade duschat hörde jag att samma låt spelades fortfarande! Jag frågade när jag kom upp om ingen klagat på musiken ännu. ”Är det samma låt fortfarande?” *Hahahaha!* Ojdå! Den hade hamnat på repeat av misstag!

Igår fick jag en överraskning i omklädningsrummet, när jag skulle duscha stod det en man där! Han ryckte snabbt åt sig handduken och sin väska och bad om ursäkt i farten när han rusade ut -förhoppningvis till rätt omklädningsrum! Jag blev lite snopen, men efteråt kan jag skratta åt det!

Ett svar på ”Repeat please! =D

  1. Pingback: Welcome to the club! | Ronjas resa mot målet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *