Blonde moment!!!

img_1567

Ibland är man bara fööör virrig! Jag hade tränat ”Easy Line” ikväll och skulle egentligen ha kört ett styrkepass efteråt. Men nu hade jag låst ute Marie, hon gick ut innan jag åkte och glömde nyckeln, så jag fick skynda mig hem…

Jag kände mig dock tvungen att köra bänkpressen innan jag åkte hem så det kommer vara med på Mångkampen i sommar. Kände mig sjuuukt svag och orkade bara 5 reps, sedan bara 3 nästa set innan jag kom på att jag hade lagt på 7½ kg mer än jag trodde!  Fast det var ju ett positivt resultat då!

2 svar på ”Blonde moment!!!

  1. Hej,

    Var finns det Easy Line i Blge (för det är väl där du tränar). Har testat det förrut i en annan stad och gillade det mucho!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *