Intervjuad av…

ANNONSBLADET!

Jag kan nu avslöja för mina läsare, som inte hittat hit via just den artikeln, att jag blev intervjuad av annonsbladet för en vecka sedan. Artikeln kom ut i den här veckans upplaga…

Jag är medveten om att texten syns väldigt dåligt på det jag scannat in, men jag ska försöka få in artikeln i textversion också snart… men såhär såg det iaf ut i tidningen!


img_1487

2 svar på ”Intervjuad av…

  1. Jag såg artikeln i annonsbladet, du har kämpat jätteduktigt och är verkligen en inspiration!
    Jag har själva ca. 50 kg övervikt att bli av med men har extremt svårt att gå ner i vikt. Jag tror att det kan bero på min hypotyreos som jag har varit behandlad för i ca två år, det är inte alltid man går ner i vikt trots medicinering, men det måste ju gå på något sätt. Jag skulle älska att styrketräna, det har jag alltid tyckt är kul, men jag kan inte gå på gym pga. social fobi. Det är ju extra jobbigt om det skulle komma in en bodybuilder när man själv ser ut som en flodhäst…
    Jag hoppas i alla fall att det går fortsatt bra för dig! Kämpa på!

    • Tack ska du ha! Det var kul att höra! Jag har egentligen aldrig varit någon gymtjej -men det var mde den träningen som jag fick resultat! =) När jag började där hade jag MINST 40 kilos övervikt, jag är med andra ord inte i mål ännu… Och det var ju just en Bodybuilder som visade mig den ”världen” nere i källaren på Atlantum Gym & Rehab.
      Jag kämpar vidare! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *