2 svar på ”Titta, jag vann ett pris!! =D

  1. Ha ha =o) njae jag tänkte nog mer att åka med hela familjen (utom Morrison, har får tyvärr stanna hemma isåfall =o( men vill du åka bort så försök komma med Gry´s tjej grupp;o) Vi har alltid haft hund hemma i mitt föräldrahem, schäfrar, och mina föräldrar var då jätte jätte noga med att vi inte bara gick fram till någon hund utan att fråga matte/husse först om vi fick hälsa. Tycker också att det är konstigt att det är så pass många barn som bara sticker fram, nu är ju även Morrison ängeln själv men har de otur så kan de råka på en hund som INTE gillar att de kommer fram. Föräldrar ha ju lika mycket ansvar för sina barn som vi har för våra hundar, så det så. Det kanske vore nåt nån gång, det är så kul att se när han leker med en annan rottis. Särskilt när han får ”pisk” av en äldre rottis hanne som heter Dexter, men bara för att Morrison försöker vara den som bestämmer….. Ellerhur liksom. Dexter är äldre och väger än sålänge typ 10kg mer ;o) Men då lär han sig iaf.

    • GRy’s tjejgrupp, vad/vilka är det?? Ja, det är inte alla hundar som gillar att vem som helst går fram till dem… Allra helst inte om de vaktar ett tuggben eller nå’t! Två rottisar måste ändå vara det optimala då de talar samma språk! ;o) Shakira lekte leonbergerhannen idag igen (han som följde med hem en fredagkväll, då hon löpte)…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *