Lön för mödan??

Idag har jag cyklat ytterligare 1½ timme… och summerar jag nu har jag cyklat totalt 6 timmar de senaste 5 dagarna. Men jag har ju inte fått göra nåt annat efter trafikolyckan….

Jag tänkte att jag skulle få lön för mödan iaf och i morse; -0,1 kg på 5 dagar… På 6 timmar! JIPPIE! Åh, vad glad jag blir… NOT! Liiite större förändring viktmässigt hade jag ju gärna sett…. 

Motivationen är inte på topp just nu, och inte resultaten heller -det går FRUKTANSVÄRT trögt just nu! Visst har jag gått ner mycket i vikt på 1½  år, men om man kollar det senaste året så är det inte många kilo… Men, men, det TAR tid…

2 svar på ”Lön för mödan??

  1. Tyvärr så tar det ju tid. Men jag tycker att du är jätteduktig som kämpar på och faktiskt fortsätter träna fastän cykla är det enda du får göra. Jag är imponerad. Du låter dig inte stoppas av motgångar. Motivationen kommer säkert tillbaka snart och då kommer du säkert att gå ner mer i vikt också. Det känns som om det finns ett samband mellan motivation och viktminskning, iaf är det så för mig!

    Kämpa på och ha en bra dag! Kram

    • Tack ska du ha! NU får jag börja styrkträna igen, men det går trögt -alla övningar funkar inte… =(
      Men jag kämpar vidare! Tack för ditt stöd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *