Det måste vara ödet!

img_1398

Vad skulle annars vara förklaringen till att jag drabbas? 4 trafikolyckor under de tre år som jag har haft mitt körkort. Lyckligtvis var jag bara vållande till EN av dem. Och det var i somras när jag fick vattenplaning, då jag upplevde att bromsarna inte tog något. De bromsar visst inte om bilen simmar…. Så jag åkte in i bilen framför (med min gamla bil).

Ikväll var det dags igen, fast den här gången stod jag längst fram och fick bakomvarande bil i dragkroken. Precis samma omständigheter, fast den här gången med fruset vatten -typ blankis. Jag stannade för en fotgängare och bilen bakom lyckades inte bromsa på isen utan for rakt in i mig…

Om jag ändå hade fortsatt stora vägen och stått ut med köerna, då hade jag klarat mig, men den här gången körde jag av vid backaviadukten för att köra Hagavägen/Röda vägen istället och slippa de långa köerna av alla som ska mot Ludvika. Och vid ovanbrorondellen small det! 

Mina nackkuddar som består av mjuka kohuvuden var inte mycket till stöd. De är mjuka och sköna annars, men nu hade jag kanske 20 cm kvar bakåt innan det tog stopp och huvudet kastades framåt igen. 

Imorrn ska jag kontakta en verkstad som få kolla UNDER bilen om något blivit skadat där. Och så ska jag ringa vårdcentralen så någon får kolla på min nacke.


img_1399

Just nu har jag huvudvärk, ont i nacken och är ganska stel, men jag fick klartecken från sjukvårdsrådgivningen att jag kunde ta smärtstillande i alla fall. Jag ska försöka sova -så gott det går…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *