Dagens I-landsproblem….

Idag fick jag börja med att bråka med tvättmaskinen i några timmar -den startade inte! Och när jag hade stängt luckan gick den heller inte att ÖPPNA! Och temperaturvredet gick inte att vrida åt något håll.

Det står ”Av säkerhetsskäl måste maskinen elanslutas för att kunna öppna luckan” PÅ själva luckan. Jaha, ingen ström?? Hmmm, vad gör man? Man ringer pappa och får tips om både det ena och det andra. Så jag testade med att slå av alla säkringar inne, kolla säkringarna i elskåpet i garaget o.s.v.
img_1410

Till slut skulle jag försöka öppna luckan med en ”nödspärr” som ska finnas under en annan lucka på maskinen. Då när jag satt där på golvet framför maskinen såg jag en liten knapp under temperaturvredet. Jag höll in den och helt plötsligt gick det vredet att vrida. Jag vred den till 40 grader och helt plötsligt startade maskinen!

Om nu maskinen hade gått sönder skulle jag ha skaffat en ROSA tvättmaskin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *