Nya bilder från fotosessionen

Dagens träning blev morgoncardio på gymmet. Först 35 minuter på en cykel, sedan 10 minuter på smurfmaskinen. Gymmet öppnar tidigt varannan dag under sommaren, vilket gör att jag kan skona Shakira från några fettförbrännande promenader. Hon behöver visserligen muskler, men hon har blivit lite för tunn… Jag har dock ökat fodergivan nu och hoppas att domaren tycker att hon ser bra ut på utställningen. Det är snart dags!

Idag fick jag bilderna från fotosessionen i söndags.

tmpphpoynpJgIMG_4096 3

IMG_4133

IMG_4185

 1
IMG_4188 IMG_4200 IMG_4294

IMG_4222 IMG_4233 IMG_4288 Jag

4 5 6 7

 

10 reaktion på “Nya bilder från fotosessionen

  1. hej!
    trist, såg att det blir dåligt väder:(
    Förresten, jag har övertalat en kompis och hennes bror, vi kommer gå över till Atlantum från Svea i höst:)

  2. jag har bara kört i garaget, inte på atlantum ännu. Kommer börja köpa klippkort för att testa, min kompis har kört på friskis, men haft ett uppehåll, hon behöver frälsas i styrketräningens anda:)
    Du får hjälpa mig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *