Snart dags för filmkväll

Ikväll sitter jag klistrad vid TV:n igen. Wallander -Bröderna.

img_0494

Filmen börjar med att Linda och Stefan flyttar ihop.

Det äkta paret Olof och Carolina Wachman hittas mördade på deras magnifika gods. Utredningen visar att kvinnan torterats och våldtagits framför ögonen på sin make innan de tillsammans fick möta döden. En död som måste ha kommit som en befrielse med tanke på den tortyr de båda fått utstå.Till Kurt Wallanders hjälp i utredningen har han sin dotter Linda samt kriminalinspektör Stefan Lindman som båda nu får visa prov på att de är minst lika bra poliser som Kurt.

Sakta men säkert pekar allt på att det iscensatta mordet handlar om om hämnd, en hämnd som leder tjugo år tillbaka i tiden.

3 reaktion på “Snart dags för filmkväll

  1. Liveforthemoment: Jo, de har gjort flera filmer. De går på söndagkvällar nu… Jag har inte sett filmen förut, så jag kan inte säga ännu om den är bra eller inte. Men efteråt kan jag säga vad jag tyckte. Vad du tycker får du avgöra själv… ;O)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *