Då var det dags igen…

…återigen är jag förkyld, men mer påtagligt den här gången. Okej, det skulle iaf inte bli någon träning idag för den krockar med hundkursen… Men jag har ju känt mig frusen, trött och sleten ett tag (och tränat på som om allt var OK!) Överväger att gå och lägga mig en stund och sova lite till…

Usch, jag vill inte vara sjuk, men jag ska väl vara glad så länge jag inte får krupphosta. Vädret är ju inte direkt på sitt bästa humör. Luften påverkar en hel del…

Det är vänliga veckan på gymmet, och jag har pratat med Petra om att köra ett BodyJampass med henne. Sist blev hennes son sjuk, så vill skulle göra ett nytt försök nästa gång, vilket blir imorrn… Vi få se hur det går…
img_0457

3 reaktion på “Då var det dags igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *