Som en brandman på utryckning!

Ibland är det bråttom, RIKTIGT bråttom. Man känner sig som en brandman på utryckning. Från att ligga och sova skönt till att 90 sekunder senare stå fulltpåklädd klar för att åka.brandmanOkej, riktigt så illa är det väl inte men man känner sig nästan som en sådan. Eller som en klassisk småbarnsförälder. Vaken på minsta lilla ”udda” ljud. Jag sov, men hörde när Shakira fick de där ”kväljningsljuden” -snart kräks hon! Fort, fort, ut med henne. Bättre att hon kräks utomhus… När hon väl lugnat ner sig somnade hon gott igen, inte jag. 1 timme senare är jag fortfarande vaken. Men jag kanske ska lägga mig igen.

På återseende!

shakira_svartvitShakira 22/1-08

2 reaktion på “Som en brandman på utryckning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *