En sen uppdatering

Igår regnade det hela dagen, jag var ute med Shakira från och till ändå. En valp måste ut, vare sig hon vill eller inte.

Sedan låg vi och sov middag 2 timmar innan jag skulle iväg på BIA-mätningen (Bioelektrisk Impedans Analys) och sedan Pilates.
Jag har sedan den 1 februari 2007 ökat min muskelmassa med 2,5 kg. Inte så illa om jag får säga det själv. Fettet har dock också ökat, men…

Efter Pilatesen sedan åkte jag in till stan för att fixa med mitt telefonabonnemang. Ska ju byta till Telia på mobilen och sedan ska jag flytta mitt fasta nummer till Borlänge.

Sedan var det dags för filmkväll i lokalen. Jag mötte ett helt gäng i trappen, de skulle iväg till Score och hyra film. Jag och Shakira gick upp så länge, Therezia och Mikael var kvar däruppe. Vi kollade på ciao bella. 

ciao_bella
Men jag fick ju gå ut med Shakira med jämna mellanrum. Ville inte gärna att hon skulle kissa på någon matta… Men det gick bra och ALLA uppskattade hennes närvaro, inte minst Isabelle. Shakira ser jättestor ut hos henne, men det är för att Isabelle är så liten.

p99

2 reaktion på “En sen uppdatering

  1. Ja, jag kände igen dig, fast du hade väldigt lockigt hår då fick jag för mig, så jag var inte säker, men jag tänkte att det borde vara du 🙂 Hur jag kan komma ihåg det? Haha, förmodligen för att inte så många har blivit målade till pumpor till ett pass 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *