Hon får varenda kille att mjukna!

Med sina pigga, klara ögon, sin lilla söta kropp, sin mjuka tunga och sitt vänliga bemötande får hon även den hårdaste killen att mjukna. Vem undrar ni?

Jo, Shakira!
voff

Vi var på valpkurs häromdagen och efter det åkte jag direkt till träningen, hon fick vänta i bilen en stund då. Men hon har sina filtar och ett gott ben att tugga på, dessutom är det inte kallt nu, så det är ingen fara.

Efter passet hämtade jag in henne så de fick träffa henne. Det kom några killar från styrkehallen som gick förbi, men vände när de såg vad som fanns bredvid mig. Den sötaste lilla rottweilerflicka de någonsin sett! ♥
De där killarna är tuffa hardcorekillar som kör ren styrketräning. Men OJ vad små och mjuka de blev när de såg henne. En av killarna hade tydligen haft rottweiler själv en gång i tiden… Det så charmigt att se ”moderskänslor” hos killar… 😛

7 reaktion på “Hon får varenda kille att mjukna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *