En glad nyhet… och en tråkig…

Ska man spara det roliga till sist? Ja, det gör jag…

I bloggvärlden finns det mycket att läsa om, en hel del matnyttigt, roliga saker, reallife, skakande händelser och en del ”skit”… Man har hittat sina favoritbloggar som man följer med glädje. Men nu blev jag ledsen för ett blogginlägg; I en av träningsbloggarna som jag följer stod det att eftersom hon blivit sjuk kan hon inte fortsätta bloggen som planerat och kommer sluta skriva…

Okej, nu till det lite roligare. Jag har just spanat in vårschemat på gymmet och konstaterat att det inte alls passar mig så bra så gör det MINDRE ONT att flytta… Jag var ju trots allt lite kluven… Men de pass jag kommer köra här kommer en del bli superbra. Tony kommer tillbaka! De insåg kanske att något var fel när deltagarantalet på BodyCombaten sjönk från 15-25 till 3-7 deltagare… Men nu blir det roligare

Det finns dock enormt duktiga instruktörer på nya stället också. Det som gjorde mest ont var att de bara hade ETT BodyJam-pass, men det gym jag är på nu har skurit ner till 2/vecka så då är skillnaden inte så stor längre. Dessutom finns ju funk/dans där uppe med… Så det blir nog bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *