En olycka händer så lätt…

…och har man en liten valp så försöker man förhindra olyckor… 
Vi var på övervåningen, jag skulle BÄRA Shakira ner för trappan (hon ska helst inte gå i trappor alls de första månaderna). För att hon inte ska råka ramla ner för trappen har vi satt fast de barngrindar som användes när jag var liten. Jag skulle runda den och gå ner då jag kom för långt ut på trappsteget och halkade. På något sätt blev jag hängandes över trappräcket så Shakira klarade sig ändå fint. Jag däremot blev ståendes en stund med kraftiga smärtor i magen, men jag lyckades ta mig upp i mitt rum och lade mig på sängen. -somnade! Det ska man ju kanske inte göra då men… det gick bra. 
2 timmar senare gjorde det fortfarande ont, men mer lokalt över revbenen… Och vilket snyggt blåmärke sedan…
img_0446

4 svar på ”En olycka händer så lätt…

  1. Hej tjejen!! Jag åt inte Xenical hela vägen..dom sista 10-15 kg tog jag på egen hand. För mig funka det jättebra…men som sagt det krävs att man lägger om sin livsstil och förstår att det är en resa man får ta…men det gäller samma sak med allt…INSIKT! Du har den säkert och tror du skulle lyckas bra….kunskap har för mig varit oerhört viktigt! Vad du än väljer så önskar jag dig lycka till av hela mitt hjärta…

  2. halloj…känd och känd vet jag inte faktiskt…men jag vet inte, dom fick ögonen på mig…media.. och så rullar det på. Jag modellar ganska mycket för olika fotografer…är med på modellbilder.se…Har väl turen att bli bra på bild kanske…

  3. Fia: Okej. tack för tipset om sidan! Har redan reggat mig där nu. DÄR kan man göra utbyten och komma vidare, även om det bara är på hobbynivå. Och vad kul det skulle vara sedan att få bilder där man faktiskt ser bra ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *