8 svar på ”Salig som få!

  1. Hon var helt underbar!! bara tokälskar kortet ja tog på er när hon vänder sitt lilla huvud mot dig å slickar dig på näsan!! de e kärlek de!! donna nosade genom hela mig å sen gick hon runt å letade efter valpen!! precis som hon tänkte.. men mamma vart är valpen då?? haha hon va för rolig!! får ses snart igen ska ladda lite batterier så jag få fota åxå!!

    Kram å pussa på lillan från oss

  2. Petra: Ja, jag är tokkär i henne jag med. Hon är söt när hon sover… =P Hon var inte riktigt lika duktig igårkväll ,då kissade hon inne 3 gånger, trots att jag hade varit ute med henne säkert 5-6 ggr på 2 timmar… Men, men, hon har ju utnyttjat tillfällena utomhus också… men hon é hopplös på mina träningsskor! *grrr* Det är ju lika mycket vakande som om det vore en människobebis. Jag förstår de mammor som säger; ”Vaddå mammaledig? Det borde mammaupptagen”. Nu ska vi snart åka iväg… =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *