Dagens 2 träningspass

Hemma igen. Idag blev det 2 pass på SVEA träningscenter. Först aerobics med Maliin, sedan BodyCombat med Vera.

Jag kom på aerobicsen ganska sent och fixade i ordning allt hemma. För att inte glömma pulsbandet så tog jag på mig det direkt. Väl inne i passet skulle jag kolla till medelpulsen. DÅ upptäckte jag att den inte hade startat, antingen hade jag glömt trycka på start, eller så hade jag tryckt på fel knapp. Det låter som en dålig ursäkt, men hur som helst fick jag med de sista 25 minuterna, av 60!
Så det dåg ut så här:

Tid 25 minuter
Medelpuls 142
Maxpuls 175
Kaloriförbrukning 277

15 minuter efter aerobicsen började BodyCombaten. SÅ kul! Vera kan det där med att driva på. Så mycket power, så mycket energi! Man kan inget annat än att ge järnet! Resultatet av BC-passet blev så här:

Medelpuls 161
Maxpuls 188
Kaloriförbrukning 831

POWER!!!!!

img_0412

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *