Nu har jag landat…

…eller i alla fall kommit hem till mina föräldrar med hjälp av bilen.

En stressig tid och mycket farande fram och tillbaka. Torsdag kl.10.00 startade jag i Karlstad, kom till högskolan i Falun vid 14-tiden. Hade lektion/dans från 15.00 till 18.30. Mötte upp min hundvakt Jenny utanför och åkte sedan ner till Må Bättre för att köra ett BodyCombatpass (efter 3 timmar med dans på högskolan!)

Efter passet fick jag sällskap av Vera så jag slapp köra vilse på vägen till Borlänge, då jag skulle sova hos min syster. Min GPS känner inte av alla rondeller som finns mellan Falun och Borlänge, det verkar ha ploppat upp 10 till sedan kartan lades in i GPS:en för 2 år sedan…

Imorse vaknade jag kvart i fem, och kunde inte somna om… Jag skulle upp klockan 6 för att sedan åka och hämta en sköldpadda kl.7.30 i Falun och sedan hämta min hund, Devil en kvart senare.

SEDAN bar det av hemmåt mot Kolmården, där mina föräldrar bor… Hundställning på söndag och sedan hem till Karlstad igen… Behöver jag förklara mer vad jag menar med ”mycket farande fram och tillbaka”

Igår på kursen som jag läser; ”Dansen i skolan” fick vi prova på en del olika dansstilar. Bl.a. Cha-cha, rumba, samba, breakdance, funk och disco. Sista timmen med funk och disco var min favorit och även om det var sist så fick jag HUR MYCKET energi som helst. Malin Tittonen som hade passet var jätteduktig och engagerad, bara en så´n sak gör ju att man blir peppad!  När jag insåg att jag kunde ”driva” mer på det passet så tog jag på mig pulsklockan och fick i alla fall med 40 minuter:

Medelpuls 148
Maxpuls 182
Kaloriförbrukning 455

På BodyCombatpasset som Vera körde hade jag ÄNNU mer energi. Bäst att passa på när det är roiligt, eftersom det inte är några drivande instruktörer kvar på vårt gym i Karlstad… Vera är jätteduktig, och det ska hon verkligen ha cred för! Nu vill jag bara tillbaka, men när jag kollade på mitt schema så såg jag att det var 4 veckor till nästa lektion på högskolan *snyft!* Men jag kommer tillbaka! I Promise!

Passet såg ut så här enl. min pulsklocka

Medelpuls 160
Maxpuls 190
Kalriförbrukning 684

Det var inte riktigt lika högt som förra gången, men jag får skylla på att jag redan hade dansat i 3 timmar innan den här gången…  Men å andra sidan körde vi en extra låt förra gången för att den senaste releasen är så kort…

Ett svar på ”Nu har jag landat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *