Operation förändring…

Jag kan inte sova, men det är väl ingen nyhet precis…

Jag låg och kollade i reklamen och såg något spännande. Ett badrumsskåp som jag vill ha!img_0292
Jag har saknat ett ordentligt badrumsskåpända sedan jag flyttade in här. Om jag får in mer grejer i badrumsskåpet kanske jag slipper den där extra rullvagnen och kan få plats med en tvättmaskin istället.

Idag var jag på solareturen och fyndade ett jättefint CD-ställ och en lampa till vardagsrummet… 
Nu behövs det ett större soffbord, en kombinerad Stereo/TV-bänk, gärna med glasskåp ovanför så kan mina pokaler stå där istället för i bokhyllan. Mina videofilmer behöver inte längre stå i bokhyllan med en riktig TV-bänk, för då finns det plats där.img_0291

Jag tänkte vrida på soffan så får jag en vägg till och jag kan flytta ut en bokhylla ur sovrummet, ev får skrivbordet också flytta dit… Då får jag plats med en till garderob och en större säng (nu för tiden sover jag ju inte alltid ensam i sängen)…img_0290
img_0289Den lilla kökssoffan som jag med största sannorlikhet köper kan stå som en hallmöbel något att lägga post och ställa matkassar på precis när man kommer hem, samt att sitta på när man knyter skorna…

img_0288Och så uteplatsen får jag inte glömma. Jag kommer fixa ett staket runt den så jag kan ha min ytterdörr öppen och sitta där ute och sola utan att Devil springer iväg…

Dessutom måste jag ha tag i en slagborrmaskin så jag kan få upp den där j*vla spegeln nångång…

Ja… Operation förändring var det och jo, nog blir det annorlunda alltid…

Så, vad är det som ska inhandlas nu då?

  1. Badrumsskåp
  2. Tvättmaskin
  3. Stereo-/TV-bänk
  4. Stereo att ställa där i
  5. Garderob
  6. Dubbelsäng
  7. Staket

Ja, det var nog allt… Och kostnad? Hmmm, ett lätt överslag lutar åt 12000:- Och det har jag? Nä… Men man kan ju alltid kolla efter billigare varianter på loppis, tradera, blocket o.s.v. annars öppnar ju IKEA här snart…  Annars så fixar man lite i taget…

Men innan jag är klar har jag kanske flyttat härifrån, jag har ju volvo & vovve, bara villa som fattas. Någon att dela villan med har jag ju också förstås…

img_0287

OBS! Bilderna är inte identiska med de möbler som jag ska ha, de är googlade fram, samt lånade lite här och där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *