HUNDKURS

Ikväll var det dags för hundkurs igen och vi tränade på lite olika moment som kommer på uppkörningen. Bl.a. Sitt-stanna kvar och ligg-stanna kvar. Sedan lite olika kontakt övningar och jag skulle försöka få honom frälst i en boll. Jaja, lite kul var den i alla fall efter ett tag.

Ulrick gick lite med honom och det är så kul att se hur duktig han är egentligen. Jag måste bara komma ur gråzonen och vara mer konsekvent. Och så måste jag höja rösten ibland (eller kanske ganska ofta )

Sedan är jag för duktig på att korrigera mig själv, om han ska sitta bredvid mig och sätter sig snett, för långt bak eller för långt fram så flyttar jag mig så att det ser bra ut… Fel, fel, fel, det är HAN som ska flytta på sig med hjälp av mina kommandon, även om det bara handlar om nån decimeter…

Antingen är det helt tomt i mitt hjärnkontor just nu, eller så är det knökfullt. Massor av information och träning… Det gör att man är ruggigt trött i skallen  just nu… Devil sover, men på bilderna nedanför kan ni se lite från träningen…
img_0268img_0267img_0266img_0265

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *