POSERINGSBILDER

Jag fick förfrågan om bilder. Och jo, det har jag. De här bilderna är tagna i mars och hur det ser ut idag vet jag inte… Det gäller ju att få till dem också. Ska se om jag kan leja någon fotograf som vet hur pooserna ska vara…

img_0263img_0262img_0261

5 svar på ”POSERINGSBILDER

 1. Jag har alltid hållit på med idrott så länge jag kan minnas. Men styketräning tog jag väl tag i på allvar i februari i år… Men utan PT blir det inte av så jag tränar med en PT regelbundet. Ska dock försöka börja med några övningar själv nu 1 gång i veckan

 2. Hej, jag hittade din hemsida via Byh’s hundkurser… Jag tänkte,vad hade du tänkt träna Devil i? Bruks, lydnad? Det vore kul om du kunde skriva lite mer på din sida hur du har tänkt kring din träning gällande Devil… Jag är nämligen intresserad av hundträning så det vore kul och så kan ju jag skriva kommentarer om hur jag tränar mina hundar.
  Tacksam för intresse… Mvh Sandra

 3. Hej Sandra!
  Kul att du tittade in! =)

  Jag kommer att ha fokus på MIN träning i den här bloggen, men däremot kommer Devil dyka upp ibland. Han och jag kommer träna med Ulrica (instruktör på BY:s hundkurser)imorrn. Och då kommer det väl några rader om det…

 4. Hej igen! =)
  Okej.. Klart att du ska skriva nåra rader om Devil’s framgångar =D Det är alltid roligt!
  Tack för ditt inlägg på hemsidan.
  Ha det bra… Mvh.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *