Det sa PANG!

Det sa bara pang och jag uppfattade knappt vad som hände. Devil och jag hade varit och lekt vid norra fältet, han skulle precis hoppa in i bilen vär det bara small till och det svartnade för ögonen ett par sekunder, men jag stod upp. Aldrig förr har en bagagelucka varit så tung… Kolvarna som håller luckan uppe hade gett upp och bara släppte taget och luckan som for ner i mitt huvud! *Ajaj!*

Jaja, det VAR en bra bil. Tills jag fick alla fel på den… Hur som helst så går det lätt att åtgärda det, men nu vet jag att bagageluckor inte är att leka med. Bilar är farliga saker…

Här är lite bilder på stylingen på min bil.
img_0248
img_0247
img_0246
Jag vet hur man kan pimpa till bilen, men jag vet knappt hur man öppnar motorhuven…

3 svar på ”Det sa PANG!

  1. Du vet väl att bilar är hårda – barn är mjuka… *L*
    Gud jag måste bara få visa en kompis dina bilder! *S* han är tokig i kossor…

    Tänk på att vatten kan vara hårt idag oxå nu! 😉

  2. Ja, helt plötsligt kände jag mig som ett barn…

    Visst får du visa dem! Finns på ”Micro bildelar” ;o)

    Jovars, det kan vara lite hårt ibland. Men gummiringarna man åker i är mjuka… :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *