Vilken dag…

…och fort försvann den också! Vaknade inte förrän klockan var närmare 12. Men Devil sov han också. img_0240

Lilla Rossy sover i omgångar och är ett riktigt yrväder emellanåt… Halv 4 inatt var det ett jäkla liv, hon spelar ju upp Devil också… Det blev väldigt sen frukost idag, eller ska man säga lunch kanske. Och efter morgonpromenaden med Devil så pysslade jag med lite saker här hemma. Sedan blev jag så trött… Jag gick och lade mig och sov 2 timmar innan Devil och jag skulle på hundkurs. Visserligen sov jag inte så mycket inatt, men jag är väl inte helt pigg ännu heller… 

Jag är inne på min 2:a förkylningsvecka nu. Men imorrn är det träning som gäller igen. Mind Body Stretch på morgonen och sedan ev. BodyJam på kvällen beroende på hur jag mår…

När jag träffade Lina frågade hon om jag hade varit och tränat. -Neeej, inte nu…? -Du var så smal, du måste ha gått ner i vikt… -Nej, faktiskt inte. Jag har bara omfördelat innehållet lite…

Här är Rossy, när hon sover:img_0239

Nähä, nu är jag trött igen. Borde kanske sova, lika bra eftersom det inte blir någon sovmorgon imorrn. Passet börjar kl.8.30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *