Det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig…

Jag skulle verkligen ha tränat idag, jag har ju både CMS travelpass och ”klubb Sverige”-kort för att jag ska kunna träna på andra orter när jag är ute och far…  Jag ringde igår till ett gym i Nyköping för att boka in mig på ett BFL-pass, det var fullt men de skrev upp mig som reserv. Det brukar ju alltid bli någon som avbokar sig… Men den här gången blev det inte så…

img_0227

Då ringde jag till det andra gymmet för att boka in mig på BOX, MEN! Det var den enda gången de var tvugna att ställa in passet för de inte hade någon som kunde köra det… Jag hade nästan lust att erbjuda mig att köra det… Nåja det blev 1 timme ute på trampolinen i alla fall…

Bilden är tagen för 2 år sedan, men det är fortfarande i vår trädgård och jag skuttar lika glatt fortfarande. Men mamma kom med en spydig kommentar när jag skulle hoppa. Det är väl lite onödigt att bryta armen idag när du ska åka bort imorgon… Jag bröt nämligen överarmen (spiralbrott) på trampolinen för 3 år sedan och det är inte helt bra ännu…

img_0228

Sedan efter ”träningen”, var det dags för Devils träning. Vi gick en sväng med skrindan eftersom jag håller på att köra in honom. Vi har kommit en bra bit nu… Han tvekar dock lite de första stegen, det är alltid obehagligt i början… Men oj, vad glad han blir när han kommer loss!  Vi går bara korta, korta bitar så träningen blir till något positivt ändå…

 

img_0229

Nu ska man kanske ta tag i packandet igen. Imorrn åker jag till UNF´s kongress i Uppsala och sedan vidare på ett läger där ”bänkpress-tävlingen” kommer vara. Men det är inte lätt att vara tjej och packa för totalt 2 veckor… Jag försökte göra det hemma innan jag åkte till mina föräldrar men det ville sig inte bättre än att jag får organisera om min packning…  Som ni ser på bilden så är det ett totalt kaos i mitt och syrrans rum just nu (vi delar rum hos föräldrarna eftersom vi så sällan är ”hemma” nuförtiden). jag ska dessutom försöka packa proteinet och kreatinet på ett sådant sätt att det är lätt att dosera utan krångel när jag är borta…

Nähä, mindre snack och mer verksamhet… 
Jag återkommer! ;o)

 

 

5 svar på ”Det blir aldrig riktigt som man har tänkt sig…

  1. Lina: Tack!

    Susanne: Absolut! Det är tänkt till det. Samt hämta barnen på dagis. Min vänninas barn som jag lånar (alltför) ofta…

  2. Katharina: Benbrott, armbrott, shit the same! Jag har ”bara” brutit överarmen, men jag hoppar lika glatt igen. Det var för 3 år sedan och det är inte helt bra ännu, skadan sabbar min träning då och då… Men, men, shit happens, som man brukar säga. ;en tack för omtanken! ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *