Känner mig så jävla rutten!

Träningen måste ge mig något för att det ska vara roligt, annars kan det kvitta. Igår när jag kom till Pilatespasset så såg jag inte till Jenny som skulle köra. Bara 5 minuter innan ser jag en av de andra instruktörerna, som också har pilates, börja göra sig i ordning. Jag frågar då chefen om inte Jenny skulle köra. Nej, hon var hemma med sjukt barn.

Jag gick på ett pilatespass med den andra instruktören förra veckan och det var nog det tråkigaste pass jag varit med om. Ni kan läsa om det HÄR. Skulle jag plåga mig igenom ett pass till med henne? Nej, det kändes inte bra! Jag pratade några ord med chefen och förklarade läget. Hon sa att jag väljer ju själv och jag behövde inte gå på passet. Så jag åkte hem igen… Jag känner mig jätteelak mot hon som hade passet, men det kändes helt enkelt inte bra…

3 svar på ”Känner mig så jävla rutten!

  1. Det ska du inte göra! Du betalar för din träning å det är du som ska känna att du får ut nåt av din träning. Man kan inte gå på pass för att vara snäll mot instruktören! Du ska va snäll mot dig själv! ;o)

  2. Hon med klackarna: Oki, ska tänka på det. Tack! Kändes lite dumt bara eftersom hon visste att jag skulle gått på det passet… Men det är klart, jag betalar ju för träningen… PilatesDVD:n hemma ger mig mer än hennes pass…

    Johnny the rotten 2: Det handlar inte om att visa sitt missnöje för chefen. Jag pratade receptionspersonalen som för tillfället var hon. Det är inget gym där man bara sticker om det inte passar sig. Det är ett litet personligt gym. Man bokar in sig på pass i förväg och är det så att jag inte vill ha min plats så måste jag säga till. Dessutom är jag inte så kall att jag bara sticker utan att förklara varför.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *