Detta tål att publiceras igen!

Det finns så mycket skitsnack och onda människor. Men det finns även riktiga änglar.

En konstig människa mötte mig när jag var ute med Shakira. Det regnade, men även en valp måste rastas oavsett väder. Hon frågade hur gammal valpen var och var hon kom ifrån. (I all välmening trodde jag, för de frågorna får jag i princip varje dag).

Hon tog reda på mailadressen till kenneln och telefonnumret till instruktören som har hundkurserna som jag går med henne. Hon mailade uppfödaren och ringde instruktören och hittade på det ena efter det andra om min hund. Att jag överaktiverade henne, att hon inte fick sova, att jag gick jättelånga promenader med henne i minusgrader, att hon var stressad, undernärd och inte fick tillräckligt med mat m.m. m.m.
img_0471
Skitsnack finns överallt!

Jag har dock uppfödaren, hundinstruktören och mååånga andra på min sida. Har fått höra från flera. ”Du som är så duktig med dina hundar, ingen ska få komma och trycka ner dig”. ”Om det är någon som bryr sig om sin hund så är det hon” ”Sån´t där skitsnack ska du inte lyssna på, du har jättebra hand med hundar, gumman!” ”Vilken knäpp människa, hon har inget liv… Bry dig inte!” ”Stå på dig, du vet att vi ställer upp om hon hör av sig igen!” Tack, tack, tack för alla fina ord!

En person som tidigare varit hundvakt åt Shakira missuppfattade att hon redan ätit frukost, en morgon när jag lämnade henne. Hon skulle då äta 3 ggr./dag och hade således 2 påsar till med mat med sig. Hon berättade det för en väninna som tog saken i egna händer och mailade min uppfödare samt ringds min hundinstruktör och sa både det ena och det andra som taget ur luften! Fy fan för så´na människor. Jag gick upp till den f.d. hundvakten ikväll för att ställa en fråga. Och hon börjar bara skälla på mig… Säger att vi ska gå till den där konstiga människan. ALDRIG att jag pratar med henne. De börjar gå efter mig när jag går hem…

Snart kommer Lars och Borghild, då kan jag och Shakira gå ut, utan att behöva störas av folk som vi inte gillar.

Sedan hävdade den förra hundvakten att jag sagt vissa saker, men när hon läste i min blogg så stod det inte så. Va fan! Tror hon att jag skriver varenda detalj eller! Förresten så vet hon knappt hur man startar en dator, det är hennes dotter som visar… Då kan hon ju visa det här också!

Förra hundvakten hävdade att hon inte fått mailet med vad hennes väninna skrev. Kanske för att hon inte har någon mail… Men jag skickade ett SMS den kvällen och sa att hon kunde ringa så kunde jag läsa vad det stod, men hon ringde aldrig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *