Den grymma helgen!

Japp, här kommer lite tankar kring helgen. Den var helt underbar. Jag är bara så taggad på att lära mig mer. jag gick en grundkurs i gympa och aerobics och vill sedan gå en fortsättningskurs inom aerobics.

På söndag morgon fick jag låna Ingelas bil till Falun, för det var lite knepigt att ta sig till Lugnet, fanns inga bussar som stämde i tid. Vi hade massa teori; anatomi och fysiologi, hur musklerna arbetar och en massa vetenskapliga namn. Det var mycket information så kvällen var huvudet helt fullt.

Vi hade även pulsträning och den biten känner jag mig hemma med eftersom jag jämt tränar med pulsklocka. Vi körde ett intervalltest där vi fick kolla pulsen efter olika intervaller. Det var riktigt kul, men på hoppen fick jag riktigt ont i benhinnorna (igen) så det skulle vara kul att göra om samma test när jag är frisk.

Under intervallerna hade jag totalt:

Medelpuls 163
Maxpuls 193
Kaloriförbrukning 446

Att analysera musiken och sätta ihop bra träningsprogram är också viktigt. 

analysera_musik1Här räknar Malin takter i musiken.

Sedan fick vi jobba lite i grupp med rörelseanalys och hitta på vidareutveckling av olika ursprungsrörelser. 

vilken_muskel_jobbar1Vilken muskel jobbar? Känn efter!