Faaan! Det gör så jävla ont!!!

Ibland kan träningen gå över styr. Jag tycker att jag har kontroll och så länge man inte har ont så kan man ju träna, eller hur. men att äta diklofenac för att slippa smärtan och sedan köra järnet är inte så bra heller. Specielt inte eftersom jag inte fick med mig tabletterna hit upp till Borlänge.

Jag har varit på kurs hela dagen idag och efter ett gruppträningspass hade jag så jävla ont att jag knappt kunde gå ordentligt. Jag kände lite i början, men tänkte att det säkert skulle ge med sig bara jag kom igång. men det blev bara värre och värre…
Imorrn är det kurs igen, jag har kört behandling med linement och ”chockbehandling”; varmt-kallt vatten om vartannat.

benhinneinflammation

Gruppträningspasset ville jag dock ge allt på. Och jag försökte. Fick följande siffror;

Medelpuls 148
Maxpuls 181
Kaoriförbrukning 1039

Det var jäkligt bökigt att ta sig hem efter kursen. Det var inte många som skulle neråt mot Faluns centrum, så jag fick gå. Kursen slutade 18.00 och kl.19.15 gick det buss från centrum till Borlänge. Sedan bussbyte där… Jag kom hem till Ingela när klockan var halv 9 och jag frös som en liten gris.

Dusch, mat och så bli lite ompysslad av Adam så mådde jag gött sedan. Han fixade mina ögonbryn med eyebrow threading. -Hemligheten bakom välformade bryn som håller länge.
threading

2 reaktion på “Faaan! Det gör så jävla ont!!!

  1. jagfattar inte riktigt det där med ögonbrynsbehandlingen- vad är som gör att dem håller så länge med just DEN behandlingen till skillnad från om man plockar dem med pincett? Jobbigt med smärta! :/

  2. Mrs_Oom: Du kommer åt även de allra kortaste stråna och du får ett ett jämnt och bra resultat. Jag tycker det är lättare att hålla efter brynen när de är ”Threadade”. Jämför vaxning och rakning av benen, eller snarare vaxning och epilering. Att anävända sig av threading går dessutom snabbare och gör mindre ont.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *