Ett nytt försök till träning

Jag tänkte göra ett nytt försök att träna idag, pilates blir det i så fall… Inget blir ju bättre av att bara gå hemma…

Jag var på gymmet igår och skulle träna BodyJam. Jag hade verkligen ingen energi. Men på gymmet hade jag ändå inte Devil med mig så jag tänkte att det skulle göra mindre ”ont” om jag var där och låtsades att allt var bra. Men det gick inte.

Jag klarade knappt 15 minuter av passet. I vanliga fall blir jag på jättebra humör av BodyJam, men det kändes fel att dansa med glädje 3 timmar efter Devils bortgång. Så jag åkte hem, men jag gick inte hem utan till en vän, några hus ifrån mig som har rottweiler. Satt och pratade med dem länge samtidigt som jag gosade med Borghild, deras hund.

Jag ska leta efter en ny hund, men jag vill inte stressa… Jag ska ta mig ork att städa efter Devil först. Hans leksaker och snuttefilt ligger kvar på golvet där han lämnade dem… Han har t.o.m. mat kvar i skålen…

4 svar på ”Ett nytt försök till träning

 1. men fy vad hemskt med din stackars Devil.
  hittade hit via en låång omväg och åå vad jag lider med dig. Har själv mist en rottis och en underbar vän.

  var rädd om dig
  hälsningar
  Annelie

 2. Jag är så ledsen för vad som hänt med din vovve. Vad fin han var!
  Du har väl läst den där vackra dikten om regnbågsbron? Han finns där.. och väntar på dig, så ni kan gå över den tillsammans. *krama*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *